Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/syazara/domains/syazara.com/public_html/includes/application_top.php on line 31
Syazara | Tudung Labuh | Tudung Online | Tudung Muslimah | Tudung Raya 2018 | PRINTED Mikayla HD 11 ~ GREEN
Home  /  PRINTED  /  Mikayla  /  HD 11 ~ GREEN
HD 11 ~ GREEN
< PREV NEXT >
HD 11 ~ GREEN
RM69.00
* BUY 3 ONLY RM179 @ BUY 5 ONLY RM240
Saiz Muka :
Qty :
- +
  • Product Details

    • Mikayla didesign dengan motif bungaan Floral yang segar dari fabrik COTTON SILK PREMIUM dimana, texture nya sangat lembut! dan IRONSLESS!
    • Sekali sarung je terus siap, tak payah belit-belit, tak perlu iron. Mudah sangat memakainya ! Salsabeela ni adalah shawl labuh instant yang mempunyai material kain yang ringan sahaja.
    • Yang PALING AWESOME, Tudung Salsabeela mempunyai BERPELAPIK DAGU, di mana Mesra Solat Boleh dibawa solat dan juga boleh digayakan di majlis majlis formal atau tidak formal.
    • Sarung je awning terus bentuk cantik & boleh masuk mesin. SENANG KAN &CEPAT!
    • Salsabeela juga mempunyai FLY di sisi tudung , ala ala shawl gitu hehehe, material juga tidak jarang dan sangat selesa dipakai.
    • FLY tu yang akan menampakkan akak akak lagi memawan. Ada effect mcm kepak - kepak sikit .
  • Shipping Terms

    Shipping Details
    We offer domestic and international delivery services both via Pos Laju Malaysia. Pos Laju Malaysia is a next day delivery service and it makes delivery on Monday – Saturday, excluding the first Saturday of every month and local public holidays. 

    Tracking number will be provided through email once we have shipped out your order. If you have not received your order within 3 working days, please contact info@syazara.com

    Postage charges

    a. Domestic Delivery
    Postage fees for domestic delivery are as below:

    Semenanjung Malaysia – RM 7
    Sabah & Sarawak – RM 9

    For the first 1KG and subsequent additional gram is as per Pos Laju Tariff Rate.

    b. International Delivery

    We charge based on Pos Laju International postage fees. Click here to view more information on Pos Laju International Shipping.