About Us

 

 Butik Syazara adalah jenama selendang premium dari Malaysia. Dilancarkan pada 2010; jenama terkenal yang bermula dengan ikonik "Tudung Labuh" telah membina asasnya yang kukuh di antara tudung labuh yang lain. Syazara sentiasa terkenal dengan selendang panjang yang bersesuaian iaitu Patuh Syariah - dengan itu mewujudkan keseimbangan sempurna antara gaya dan fungsi.

  Produk kami direka dan dibina; Unsur eksklusif, keselesaan dan kesopanan. Sebagai jenama yang berkaitan dengan Syazara Global - pengimport tekstil terkemuka dan kedai runcit di Malaysia, Butik Syazara mengeluarkan rekaan yang lain daripada yang lain, pemahaman yang lebih baik mengenai jenis kain yang berfungsi untuk iklim Malaysia. Butik Syazara memberi tumpuan kepada pelbagai warna, tekstur dan cetak untuk menghasilkan produk yang unik, moden dan canggih.


Khidmat Pelanggan yang Mesra
Kami tidak akan melayani pelanggan dengan sikap yang salah. Kami akan memastikan pelanggan akan berasa selesa sepanjang membeli-belah. Pasukan kami terlatih dan bersedia untuk membantu anda dalam mencari gaya sempurna yang sesuai dengan keperibadian anda dan menawarkan rangkaian produk yang lengkap.